Sant Joan i el Solstici d’Estiu


Conte carregat de màgia i de fantasia on no pot faltar un element didàctic: Des del llit dels avis, la Clàudia, en Robert, en Pau i la Natasha descobriran diferents indrets i èpoques. Tots quatre, ben a prop del món dels somnis, entendran el perquè dels seus costums i aprendran a veure’ls a través de la llum de diverses tradicions i pobles del món.

FITXA TÈCNICA:

Autora: Mercè Armengol

Il·lustradora: Mercè Armengol

Editat per: Mercè Armengol

Idiomes: català

Mesures: 28×24 cm

Enquadernació: cartoné/tapa dura

Pàgines: 68

Il·lustracions: 23

Primera Edició: Març 2018

EL NOSTRE SECRET neix com un projecte en el qual la ficció i la meva infància convergeixen i s’entrellacen. Aquesta original confluència entre invenció i vida personal fa brollar històries plenes d’aventures, de les quals els meus fills són els protagonistes.

SANT JOAN I EL SOLSTICI D’ESTIU és un conte carregat de màgia i de fantasia on no pot faltar un element didàctic: Des del llit dels avis, la Clàudia, en Robert, en Pau i la Natasha descobriran diferents indrets i èpoques. Tots quatre, ben a prop del món dels somnis, entendran el perquè dels seus costums i aprendran a veure’ls a través de la llum de diverses tradicions i pobles del món.

PROTAGONISTES

EL LLIT: El nostre secret

NATASHA: És la petita. Té quatre anys però nomes en fa dos que va néixer a la nostra família*. Adora els animals. Espavilada, trapella i amb molta sensibilitat. El seu somriure captiva a tothom.

PAU: De vuit anys, és amorós i tendre, el més festós de tots quatre. Alegre, bromista, golafre i…molt intuïtiu. Potser per això li encanta la màgia.

ROBERT: Ha fet deu anys. És el pallasso de casa, el que ens fa riure a tots. Discret i llest. Moltes vegades sembla que vagi a la seva però no, està pensant. “Setciències” és la paraula que l’avi fa servir per descriure’l.

CLÀUDIA: Tendra i sensible. Té onze anys. És una gran esportista i, conseqüentment, una gran lluitadora.